SHARE

“Hapat që në fëmijëri kanë rëndësi, për aq kohë sa jeni duke ecur përpara. Ju mblidhini të gjitha bashkë, dhe një ditë kur të hidhni vështrimin pas do të habiteni se ku keni mbërritur”. – Kris Gardner

“Suksesi duket të jetë i lidhur me veprimin. Njerëzit e suksesshëm janë në lëvizje. Ata bëjnë gabime, por nuk ndalen kurrë”. – Xhon Uilard Merrot

“Nuk ka asnjë sekret në të arriturit e suksesit. Ai është rezultat i përgatitjes, punës së madhe dhe mësimeve nga dështimet”. – Kolin Pauell

“Bëni punën tuaj me gjithë zemër, dhe do të keni sukses – do ta shihni se ka vërtet pak konkurrencë”. – Elbert Habard

“Vullneti për të fituar, dëshira për sukses, kërkojnë arritjen e potencialit tuaj të plotë… këto janë çelësat që do t’iu hapin derën e përsosmërisë personale”. – Konfuci

“Dështimet janë gjurmët e gishtërinjve në rrugën drejt arritjes së qëllimeve”. – K.S Ljuis

“Dështimi është kaq i rëndësishëm. Ne flasim gjatë gjithë kohës për suksesin. Por është aftësia për t’i rezistuar dështimit apo përdorur këtë të fundit, ajo që të çon shpesh drejt një suksesi më të madh. Kam takuar njerëz që nuk donin ta provonin nga frika e dështimit”. – J. K Rouling

“Ngjit shkallën e parë të besimit. Nuk të duhet ta shohësh të tërë shkallën, vetëm ngjit shkallën e parë.” – Martin Luther King

Të mundesh është veçse një gjende e përkohshme. Të heqësh dorë e bën atë të përherëshme.” – Marilyn von Savant

“Nëse mendoni se jeni shumë i vogël për të pasur ndonjë lloj ndikimi, provoni të flini në shtrat me një mushkonjë”. – Anita Rodik

“Një trup i bukur mund të tërheqë adhuruesit e vërtetë, por për t’i mbajtur ata, ka nevojë për bukurinë e shpirtit”.

“Nuk mund të konceptoj ndonjë lloj bukurie, në të cilën nuk ka melankoli”.

“Në çdo gjë ka bukuri, por jo të gjithë arrijnë ta shohin”.

“Te njeriu çdo gjë duhet të jetë e bukur, dhe veshja, dhe shpirti, dhe mendimet”.

“Kushdo që e ruan aftësinë për të parë bukurinë, nuk plaket kurrë”.

“Një grua e bukur është ferr i shpirtit, pastruese e xhepit, dhe parajsë e syve”.

“Pafajësia dhe bukuria nuk kanë armik tjetër, përveç kohës”.

“Është fatkeqësi e madhe për një grua të bukur të shëmtojë buzëqeshjen. Buzëqeshjen, që mund të zbukurojë një të shëmtuar”.

“Bukuria është fuqia. Dhe një buzëqeshje, shpata e saj”.

“Çfarë iluzioni i çuditshëm është të mendosh se bukuria është mirësi…”.

“Gruaja ka vetëm një mundësi për të qenë e bukur, ndërsa ka një mijë mundësi të tjera që të jetë tërheqëse”.

“Bukuria është se si ndjeheni brenda jush, dhe kjo reflektohet në sytë tuaj. Nuk është diçka fizike”

“Ai që dëshiron të ndryshojë botën, fillimisht duhet të ndryshojë veten e tij”. – Sokrati

“Marrëzia: të bësh të njëjtën gjë përsëri dhe përsëri dhe të presësh rezultate të ndryshme”. – Albert Ajnshtajn

“Nuk vritet me zemëratë, por me qeshje”. – Fridrih Niçe

“Njeriu që nuk lexon libra të mirë nuk ka asnjë avantazh ndaj atij që s’mund t’i lexojë”. – Mark Tuein

“Paragjykimet janë ato që budallenjtë përdorin për arsye”. – Volteri

“S’duhet të luftoni shumë shpesh me një armik, përndryshe do t’jua mësojë të gjitha marifetet e luftës”. – Napoleon Bonaparti

“Të përmirësosh do të thotë të ndryshosh; të jesh i përsosur do të thotë të ndryshosh shpesh”. – Uinston Çurçill

“Si ka mundësi që nuk e kuptojmë asnjëherë kur fillon dashuria, por gjithmonë e dimë kur mbaron?” – Xhorxh Karlin

“Tragjedia e jetës është se plakemi shpejt dhe bëhemi të urtë shumë vonë”. – Benxhamin Franklin

“Fillimisht ki një objektiv të qartë. Së dyti, gjej mjetet për ta arritur. Së treti, përshtati mjetet”. – Aristoteli