Ballina Authors Posts by shpati.f@gmail.com

shpati.f@gmail.com

4 POSTS 0 COMMENTS

MË TË POPULLARIZUARAT

MË TË LEXUARAT

Disa gjëra që nuk i dinit rreth Nikolla Kopernikut

Astronomi dhe kleriku polak Nikolla Koperniku vdiq në 24 maj 1543, revolucionarizoi shkencën me teorinë e tij heliocentrike në sistemin diellor. Jetim shumë studioz Babai i...

Victor Hugo

Arthur Schopenhauer