Artikuj

Ballina Artikuj

No posts to display

MË TË POPULLARIZUARAT

MË TË LEXUARAT

Tre mënyra për t’u bërë i mirë përmes filozofisë

1. Bëhu i arsyeshëm Imanuel Kant (Immanuel Kant) na ka mësuar për rëndësin e dallimit midis lumturisë së përkohshme dhe asaj të përhershme. Duke e...

O dritë ndriçomë

F. Scott Fitzgerald