Artikuj

Ballina Artikuj

No posts to display

MË TË POPULLARIZUARAT

MË TË LEXUARAT

Sinqeriteti… kaq pak duhet për shpëtimin e dashurisë!

Krimi i dashurisë! Hipokrizia është një lëmsh që shtrëngon dhe mbyt aq makthshëm dashurinë në shoqërinë moderne saqë shumë mendimtarë dhe iluministë guxojnë të dalin...

Anaïs Nin

Immanuel Kant