Paragrafe nga Libri

Ballina Paragrafe nga Libri

No posts to display

MË TË POPULLARIZUARAT

Bob Marley

William James

Mark Twain

MË TË LEXUARAT

10 mendime të bukura mbi punën

"Në qoftë se nga përtacia do të shtrihem në shtrat dhe të më zërë gjumi, atëherë më mirë të vdesë." - Johann W. Goethe "Plogështia e...

Kur harruar do të jem!