Poezi

Ballina Poezi

No posts to display

MË TË POPULLARIZUARAT

MË TË LEXUARAT

“Shkatërrimi krijues” – një ekuilibër mes shkatërrimit dhe krijimit!

Nga Robert J. Samuelson “Shkatërrimi krijues” nuk na jep paranë tonë. Të apasionuarit e historisë do ta pranojnë këtë koncept. I shpikur nga Joseph Schumpeter...

Niccolò Machiavelli

Mahatma Gandhi