Shkrime Autoriale

Ballina Shkrime Autoriale

No posts to display

MË TË POPULLARIZUARAT

MË TË LEXUARAT

Shprehje mbi jetën nga disa autorë të njohur!

“Ndonjëherë ndodh diçka dhe kupton se të gjithë njerëzit që thonin se të donin, zhduken, ndërsa diçka që kurrë nuk ia kishe hedhur sytë,...

Osho