Thënie

Ballina Thënie

6 thënie të bukura për atdheun!

“Atheut nuk i shërbejnë të gjithë në të njejtën mënyrë, por secili e bënë atë që di dhe ç’i ka dhënë Zoti.”

12 mendime të ndritura nga Shams-i-Tabrizi

Shams-i-Tabrizi ose Shams al-Din Mohammad ishte një dijetar i madh islam nga Persia (Irani).

Ai njihet si udhëheqësi shpirtëror i dijetarit tjetër gjithashtu shumë të njohur, Rumit. Varri i Tabrizi-t është shpallur si monument kulture, i mbrojtur nga UNESCO.

10 thënie mbi suksesin!

“Është shumë më mirë të dështosh me origjinalitet se sa të kesh sukses në imitim.”

…dhe nuk ka asgjë më të tmerrshme se ëndrrat e thyera. Ato i gjejmë përgjatë gjithë rrugës, duke na gjakosur jo këmbët me të cilat i shkelim, por zemrën me të cilën i deshëm.

Dhjetë mendime mbi shëndetin dhe mjekun!

  • “Mos pini asgjë pa e shikuar, mos firmosni asgjë pa e lexuar.”

– Thënie spanjolle

 

Dhjetë mendime të bukura mbi edukimin!

“Djalosh, prej atij që ke mësuar të flasësh, përse nuk ke mësuar edhe të heshtësh?”

Streaming Movie Gundala (2019)

Poster Movie Gundala 2019

Gundala (2019) HD

Director : Joko Anwar.
Writer : Joko Anwar.
Release : April 7, 2019
Country : Indonesia.
Production Company : Screenplay Films, Legacy Pictures, Bumilangit Studios.
Language : Bahasa indonesia.
Runtime : 101
Genre : Drama, Action, Crime.

Movie ‘Gundala’ was released in April 7, 2019 in genre Drama. Joko Anwar was directed this movie and starring by Abimana Aryasatya. This movie tell story about Unknown plot.

Streaming Movie Gundala (2019) Online

Do not miss to Watch movie Gundala (2019) Online for free with your family. only 2 step you can Watch or download this movie with high quality video. Come and join us! because very much movie can you watch free streaming.

Watch and Download Movie Gundala (2019)

Incoming search term :

Gundala 2019 movie streaming, Watch Gundala 2019 Online 123movie, live streaming movie Gundala 2019 online, movie Gundala, Streaming Gundala 2019 For Free Online, Watch Gundala 2019 Online Free hulu, Watch Gundala 2019 For Free online, Gundala movie download, Watch Gundala 2019 Online 123movies, download Gundala 2019 movie now, download movie Gundala 2019, Watch Gundala 2019 Online Putlocker, Gundala live streaming film online, download Gundala 2019 movie, streaming Gundala 2019 movie, Gundala film, live streaming film Gundala, Gundala movie trailer, Gundala 2019 Watch Online, film Gundala download, Gundala live streaming film, Watch Gundala 2019 Online Free netflix, trailer movie Gundala, Watch Gundala 2019 Online Megashare, Watch Gundala 2019 Online Free Viooz, Watch Gundala 2019 Online Free megashare, Gundala film download, Streaming Gundala 2019 Online Free Megashare, Watch Gundala 2019 Online Free Putlocker, streaming Gundala film, Watch Gundala 2019 Online Viooz, watch full movie Gundala, film Gundala 2019 trailer, Watch Gundala 2019 Online Free, Watch Gundala 2019 Online Free 123movie.

Isabel Allende ishte e bekuar: kishte ngrohtësinë e një shtëpie dhe adhurimin e bashkëshortit. “Një vit më parë do të kisha thënë se shtëpia është atje ku është dashuria. Tani që nuk e kam më dashurinë nuk e di ku është shtëpia ime”,- thotë Allende.

MË TË POPULLARIZUARAT

MË TË LEXUARAT

Po vijn gjeneratat që janë rritur të mbyllur brenda mureve të...

Kjo është historia jonë, e gjeneratës brenda mureve të shtëpisë, e gjeneratës që harxhon 90% të kohës brenda në shtëpi. Gjithçka nisi në ditën...