Thënie

Ballina Thënie

Mahatma Gandhi

Madhështia e një kombi apo progresi i tyre moral mund të gjykohet nga mënyra se si ata i trajtojnë kafshët.

– Mahatma Gandhi

Mahatma Gandhi (2 tetor 1969 – 30 janar 1948) ishte lideri i shquar i Lëvizjes Indiane për Pavarësi, në Indinë e sunduar nga Britania e madhe. Gandhi e udhëhoqi Indinë drejtë pavarësis dhe inspiroi lëvijet për të drejtat civile dhe lirinë nëpër gjithë botën.

Irvin D. Yalom

Për çdo grua të bukur në këtë botë ekziston një burr i mjerë, që është i lodhur nga ajo.

Irvin D. Yalom

Irvin David Yalom (13 korrik, 1931) është një psikiatër ekzistencialist amerikan, i cili është profesor “emeritus” i psikiatrisë, në Universitetin “Stanford”. Instituti i Psikoterapisë i cili bashkë-udhëhiqet nga Yalom dhe profesori Ruthellen Josselson, punon për ta avancuar qasjen e Yalomit në psikoterapi. Kjo qasje paraqet një kombinim unik të integrimit të filozofisë në psikoterapi, e cila gjithashtu mund të quhet edhe Psikosofi.

Download Movie King Ray (2019)

Image Movie King Ray 2019

King Ray (2019)

HD | 2019 | 97 minutes | Drama, Documentary.

0

Movie ‘King Ray’ was released in February 8, 2019 in genre Drama. Sergio Romero Castaño was directed this movie

Producer : Alejandra P. de la Vega, Mayi Gutiérrez.
Director : Sergio Romero Castaño.
Release : February 8, 2019

Incoming search terms : King Ray 2019 movie download, Watch King Ray 2019 Online 123movie, film King Ray download, King Ray film download, Watch King Ray 2019 Online Free 123movie, Watch King Ray 2019 Online Putlocker, film King Ray streaming, download full film King Ray, Watch King Ray 2019 Online Viooz, King Ray 2019 Watch Online, Watch King Ray 2019 Online Free Viooz, Streaming King Ray 2019 For Free Online, streaming King Ray 2019, Watch King Ray 2019 Online Megashare, streaming King Ray film, Watch King Ray 2019 Online Free hulu, King Ray 2019 movie, Watch King Ray 2019 Online Free, watch full King Ray 2019 film online, watch full King Ray 2019 movie online, Streaming King Ray 2019 Online Free Megashare, movie King Ray trailer, Watch King Ray 2019 Online Free netflix, Watch King Ray 2019 Online Free Putlocker, Watch King Ray 2019 Online Free megashare, watch King Ray 2019 movie online now, Watch King Ray 2019 For Free online, Watch King Ray 2019 Online 123movies, film King Ray online streaming, King Ray 2019 film trailer, live streaming film King Ray 2019 online, movie King Ray 2019.

MË TË POPULLARIZUARAT

MË TË LEXUARAT

Gjykimi – Esad Mekuli

Do të vijnë mbas nesh fëmijët tanë e fëmijët e fëmijëve tanë dhe ata do të flasin për ne, ata do të gjykojnë për ne - (Breznitë veprat...

Lao Tzu

MARGARITA dhe TULLUMBACE