Ballina Blog Faqe 471

Paulo Coelho

Atëherë kur ajo nuk kishte asgjë për të humbur, ajo ishte e lirë.

– Paulo Coelho

Paulo Coelho de Souza (24 gusht, 1947) është novelist brazilian. Novela e tij “Alkimisti” është përkthyer në 81 gjuhë. Ai është fitues i një numri të madh çmimesh ndërkombëtare. Sipas “Washington Post” Paulo Coelho ka shitur 350 milion libra, duke e bërë kështu autorin portugez më të lexuar të të gjitha kohërave.

MË TË POPULLARIZUARAT

MË TË LEXUARAT

Dashuritë e mëdha duan shpirtra të gjerë …

Shi! Edhe sot shi. Sa e dëgjova në radion e makinës, madje me pluhur. Edhe dje shi,.. Mos ndoshta koha e shikon gjëndjen time dhe shkon me...

Sokrati