“Ne e pranojmë dashurinë të cilën mendojm se e meritojm.” – Stephen Chbosky

“Nuk ka vuajtje më të madhe se sa të mbash brenda vetes një histori të patreguar.” –  Maya Angelou

“Është mundësia e realizimit të ëndërrës ajo që e bënë jetën interesante.” – Paulo Coelho

“Unë  nuk mund të ju jap ndonjë formulë të sigurtë për suksesin, por mund të u’a tregoj atë të dështimit: tentimi për t’i kënaqur të gjithë për gjatë gjithë kohës.” – Herbert Bayard Swope

“Bëje atë që e ndjen me zemër se është e drejtë, sepse do të kritikoheni sidoqoftë.” –  Eleanor Roosevelt

“Kush e kontrollon të kaluarën e kontrollon edhe të ardhmen. Kush e kontrollon të tashmen e kontrollon edhe të kaluarën.” – George Orwell

“Gjithmonë bëje atë që ke frikë ta bësh.” – Ralph Waldo Emerson

“Kurrë mos lejoni që ndjenja e moralit t’ju pengoj ta bëni atë që është e drejtë.” – Isaac Asimov

“Mos mendo se dashuria për të qenë e vërtetë duhet të jetë e veçantë. Ajo që neve na duhet është të duam pa u lodhur. Ke besim tek gjërat e vogla sepse tek ato qëndron forca juaj.” – Nëna Terezë

“Nëse qani për shkak se dielli ka dalë nga jeta juaj, lotët do të ju pengojnë t’i shihni yjet.” – Rabindranath Tagore

“Secili piktor vizatimin e tij duhet ta fillojë me një larje të zezë të faqes sepse çdo gjë në natyrë është e zezë përderisa nuk i ekspozohet dritës.” – Leonardo da Vinci

“E gjithë errësira e botës nuk mund ta shuajë dritën e një kandili të vetëm.” –  St. Francis Of Assisi

“Ne duhet ta lejojmë veten të dashurohemi nga ata që vërtetë na dashurojnë, atë të cilët vërtetë kanë rëndësi. Pjesën më të madhe të kohës ne jemi të verbuara nga përpjekja jonë për ta bërë dikë të na dashurojë, dikë që madje as nuk ka shumë rëndësi, përderisa ata që na dashurojnë duhet të rrijn anash dhe të na shohin neve duke u përgjëruar rrugëve! Është koha ti japim fund kësaj! Është koha ta lejojmë veten të dashurohemi nga të tjerët.” – C. JoyBell C.

“Detyra juaj nuk është ta kërkoni dashurinë, por më tepër t’i kërkoni dhe t’i gjeni brenda jush të gjitha pengesat që i keni ndërtuar kundër saj.” –  Rumi

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu